Smučarke ostale brez tekme

Foto: EPA
Foto: EPA
Organizatorji tekem svetovnega pokala alpskih smučark v Val d'Iseru imajo težave z vremenom.
Oglej si celoten članek

Potem ko je odpadel četrtkov trening so zaradi sneženja oziroma velikih količin novega snega na stezi odpovedali tudi za danes načrtovani uradni trening smuka, zaradi česar ne bodo mogli izpeljati smukaške preizkušnje, ki je bila napovedana za nedeljo. Po pravilih je nujno izpeljati vsaj en trening smuka, na katerih se tekmovalke seznanijo s progo.

Organizatorji so takšen scenarij že predvideli. Zato so kot rezervno tekmo za smuk predvideli superveleslalom. Na spored bo tako, če ne bo vremenskih presenečenj, dvojni superveleslalomski spored. Sobotni bo nadomestni za odpadli superveleslalom iz St. Moritza. V nedeljo pa bo nato sledil še en superveleslalom.

V Val d'Iseru ni slovenskih predstavnic. Edina slovenska kandidatka za nastop na preizkušnjah v hitrih disciplinah Maruša Ferk se po dogovoru s trenerskim štabom v Avstriji pripravlja na decembrske in januarske slalomske preizkušnje skupaj s preostalimi članicami ženske ekipe za tehnične discipline.

Besni odzivi Američani: "Lindsey Vonn je sramota!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.