Smukači se prebujajo iz zimskega spanca

Foto: Epa klemen kosi
Potem ko je Smučarska zveza Slovenije (SZS) napovedala prekinitev pogodb s trenerji, so se slovenski smukači pokazali v nekoliko boljši luči.
Oglej si celoten članek

Trije slovenski smukači so se uvrstili med najboljših 30 na edinem treningu smuka za svetovni pokal v alpskem smučanju v avstrijskem Saalbach-Hinterglemmu, ki so ga tja prestavili iz kitajskega Yanqinga. Trening je pripadel Švicarju Ralphu Webru.

Padajo glave Velika čistka na SZS, trenerjem vročili odpovedi

Drugi je bil Avstrijec Christian Walder z zaostankom 39 stotink sekunde, še štiri stotinke več je zaostal še en domačin Christoph Krenn.

Od Slovencev je bil najboljši Klemen Kosi (+ 1,46) na 20. mestu. Martin Čater (+ 1,73) je dosegel 27. čas, Boštjan Kline (+ 1,74) pa 29. Četrti Slovenec Miha Hrobat (+ 2,88) je bil 53.

Smuk, ki bi se sicer moral odviti v Yanqingu, a je bil prestavljen zaradi nevarnosti, ki jo na Kitajskem predstavlja koronavirus, bo na sporedu v četrtek ob 12.45. V petek ob 11. uri bodo alpski smučarji v hitrih disciplinah vozili še superveleslalom.

Škandal Elitni smučar ostro napadel Fis: "Očitno smo športniki samo figure."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.