Šok - smrt vzela 22-letnega športnika

Foto: Facebook Ruiz (na sredini) je imel pred sabo obetavno kariero.
Foto: Facebook Ruiz (na sredini) je imel pred sabo obetavno kariero.
Za mladeniča, ki je že osvajal lovorike, je bila usodna srčna kap.
Oglej si celoten članek

V hrvaškem odbojkarskem klubu Mladost Ribola iz Kaštele, sicer aktualnem hrvaškem podprvaku, žalujejo. V 23. letu starosti je po srčni kapi namreč umrl Andrés Felipe Ruiz, eden od igralcev omenjenega kluba.

"Ne morem priti k sebi. Ta fant je bil eden mojih najljubših igralcev. Vsi so ga imeli radi, od oskrbnikov dvorane, vodstva kluba, do soigralcev. Iz naklonjenosti smo ga klicali kar Andrija, ker je bil res naš," je za 24sata povedal trener Mladosti Ivan Rančić, ki se trenutno nahaja na pripravah s hrvaško odbojkarsko reprezentanco.

V 78. letu Smrt legendarnega nogometaša

Kolumbijec se je na Hrvaško preselil pred dvema letoma. V letu 2017 se je veselil ligaškega naslova, letos še pokalnega. Pogodba s klubom bi se mu iztekla po koncu sezone 2018/19.

"Nedavno sva govorila, tema je bila nova pogodba. Bil je izjemen talent, igralec za velike stvari. Manjkala mu je še ena sezona z nami, da bi naredil naslednji korak. Prišel je v tujo državo, želel uspeti, nato pa ..." je skrušeno dodal Rančić.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.