Šport
7375 ogledov

Šok - smrt vzela 22-letnega športnika

Andres Felipe Ruiz Facebook Ruiz (na sredini) je imel pred sabo obetavno kariero.
Za mladeniča, ki je že osvajal lovorike, je bila usodna srčna kap.

V hrvaškem odbojkarskem klubu Mladost Ribola iz Kaštele, sicer aktualnem hrvaškem podprvaku, žalujejo. V 23. letu starosti je po srčni kapi namreč umrl Andrés Felipe Ruiz, eden od igralcev omenjenega kluba.

"Ne morem priti k sebi. Ta fant je bil eden mojih najljubših igralcev. Vsi so ga imeli radi, od oskrbnikov dvorane, vodstva kluba, do soigralcev. Iz naklonjenosti smo ga klicali kar Andrija, ker je bil res naš," je za 24sata povedal trener Mladosti Ivan Rančić, ki se trenutno nahaja na pripravah s hrvaško odbojkarsko reprezentanco.

Sveča V 78. letu Šport Smrt legendarnega nogometaša

Kolumbijec se je na Hrvaško preselil pred dvema letoma. V letu 2017 se je veselil ligaškega naslova, letos še pokalnega. Pogodba s klubom bi se mu iztekla po koncu sezone 2018/19.

"Nedavno sva govorila, tema je bila nova pogodba. Bil je izjemen talent, igralec za velike stvari. Manjkala mu je še ena sezona z nami, da bi naredil naslednji korak. Prišel je v tujo državo, želel uspeti, nato pa ..." je skrušeno dodal Rančić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.