Šok v Zadru: zvezdnik pozitiven na covid-19, finale odpovedan!

Foto: Profimedia Grigor Dimitrov na turnirju v Zadru.
Foto: Profimedia Grigor Dimitrov na turnirju v Zadru.
V preteklih dneh so bile oči svetovne teniške javnosti uprte v dalmatinsko mesto.
Oglej si celoten članek

Adria Tour se je v preteklih dveh dneh ustavil v Zadru, kjer so se poleg Novaka Đokovića pojavili domači tenisači in še nekaj svetovnih zvezdnikov kot sta Alex Zverev in Grigor Dimitrov.

In prav v povezavi s slednjim je v nedeljo udarila slaba novica. Bolgar je namreč sporočil, da je okužen z novim koronavirusom. 

"Pozdravljeni. Hočem vam sporočiti, da sem v Monaku opravil test za covid-19, ki je bil pozitiven. Želim zagotoviti, da se vsi, ki so bili v stiku z menoj v zadnjih dneh, tudi sami testirajo in upoštevajo priporočene ukrepe. Zelo mi je žal za vso škodo, ki sem jo povzročil. Zdaj sem doma in okrevam. Hvala za podporo, ostanite varni in zdravi," je na Instagramu zapisal Dimitrov.

Legenda "Ali se Hrvati zavedate, kaj je Đoković storil za vas?"

Današnji finale, ki bi ga morala igrati Đoković in Andrej Rubljov, je bil zaradi nastale situacije odpovedan. To je pristonim gledalcem sporočil nekdanji as Goran Ivanišević.

V četrtek, dan pred začetkom turnirja, so se teniški zvezdniki v Zadru družili z navijači, med njimi je bilo tudi veliko otrok. Na turnirju na Višnjiku se je pojavila tudi hrvaška politična elita vključno s premierjem Andrejem Plenkovićem in nekdanjo predsednico republike Kolindo Grabar-Kitarović. Pristojni v Zadru so že pozvali vse, ki so bili v stiku s tenisačem, da se javijo dežurnemu epidemiologu. 

"Mali Nole" Ne boste verjeli, kako velik je že Đokovićev sin

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.