Šport
2863 ogledov

Ne boste verjeli, kako velik je že Đokovićev sin

Novak in Stefan Đoković Instagram
Mladi Đoković je pridno pomagal svojemu očetu počistiti igrišče v Zadru.

Najboljši teniški igralec na svetu, Novak Đoković, trenutno na polno uživa v Zadru, kjer se ta čas odvija "njegov" teniški turnir, Adria Tour.

Izjemni Srb je soboto dopoldne izkoristil za trening, preden ga v popoldanskih in večernih urah čakata obračuna s Pedjo Krstinom ter Borno Čorićem.

Đoković je tako nekoliko potreniral s svojim sinom Stefanom, ta pa mu je na koncu tudi pomagal počistiti peščeno teniško igrišče.

Đoković je prikupno fotografijo, ko sta se s sinom lotila dela, delil preko Instagrama, obenem pa se je nekoliko pošalil s prijateljem ter odličnim teniškim igralcem Stanom Wawrinko. Srb je namreč trening opravil kar v kopalnih hlačah, v barvnem stilu, po katerem je bil v preteklosti znan prav švicarski as.

"Po treningu s Stefanom smo počistili igrišče. Oprostite za izbor hlač, prišel sem naravnost s plaže. No, nekateri uporabljajo takšne hlače tudi za uradne tekme. Mar ni tako, Stan?" se je glasil Đokovićev zapis na Twitterju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice