Šport
2354 ogledov

"Naj Federer počne kaj dugega, vzgaja otroke, smuča..."

novak đoković roger federer Epa
Nasvet za švicarskega šampiona.

Srđan Đoković je bil gost oddaje televizije Sport Klub, v njej pa je spregovoril tudi o rivalstvu med svojim sinom in švicarskim asom Rogerjem Federerjem.

"Federer je še vedno najboljši in najuspešnejši teniški igralec na svetu. To je dejstvo, če pogledate rezultate. Ampak tako ne bo več dolgo. Zato je tudi tako nastrojen proti Novaku. V vseh teh letih sta razvila neko vrsto spoštovanja. Zakaj pa mislite, da še vedno igra pri 40. letih? Pomislite na to. Star je 40 let in še vedno igra tenis, a lahko bi odšel domov in se ukvarjal z nekaterimi zanimivimi rečmi. Ker sta mu Novak in Rafael Nadal za hrbtom, ne more sprejeti dejstva, da bosta boljša od njega," je izjavil Srđan Đoković.

novak đoković Oster napad Šport "Se ne moreš javiti na je*eni videoklic?"

"Daj, človek, vzgajaj otroke, ukvarjaj se s čim drugim, smučaj, naredi nekaj. Tenis ni celo življenje. To je na primer samo trenutno zanimanje za mojega sina. On je trenutno le teniški igralec," je končal oče Novaka Đokovića.

Federer je doslej sicer osvojil 20 grand slam turnirjev, enega manj Rafael Nadal, 17-krat je na veliki četverici turnirjev slavil Novak Đoković.

Penthouse, Roger Federer Video Šport To stanovanje si je za 15 milijonov evrov privoščil najbogatejši športnik
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice