Šport
1237 ogledov

"Đoković je egoist, naj igra v Alabami in potem govori o razmerah"

novak đoković Epa

Odprto prvenstvo Združenih držav Amerike naj bi po zadnjih informacijah potekalo med 31. avgustom in 13. septembrom, na tribunah pa naj ne bi bilo gledalcev. Nekateri najboljši igralci, na primer Novak Đoković in Rafael Nadal, so sicer izrazili zaskrbljenost pred prihodom v New York, ki je bil največje žarišče epidemije koronavirusa v ZDA.

Đoković je izavil, da je protokol US Opna ekstremen ter da v takšnih razmerah on in še nekateri igralci ne želijo igrati. Na njegove besede se je odzvala 158. igralka sveta Sachia Vickery.

"Đoković bi moral najprej odigrati Challenger turnir v Alabami z nagradnim skladom 60.000 dolarjev in nato govoriti o pogojih. Đoković je egoist, ki ga ne zanima, da je na svetu veliko igralcev, ki si ne morejo privoščiti ekipo s sedmimi, osmimi ljudmi. Mnogi potujejo z eno, ali največ dvema osebama. Seveda se je Novak s svojim delom zaslužil številčnejšo ekipo, ampak vseeno gre za Tour in vse se ne vrti okoli njega. Ti je veliko ljudi," je Američanka izjavila za SkySports.

''Če so potrebni nekateri ukrepi, da bi lahko igrali, potem je to v redu. Mislim, da lahko US Open poteka tudi brez gledalcev. Ko v življenju odigraš toliko manjših turnirjev, se navadiš na to, da te nihče ne gleda," je še dodala.

Sachia Vickery | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice