Šok za Dallas! Grda poškodba velikega zvezdnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dončić je jezernikom nasul 30 točk za novo zmago Dallas Mavericks, katero pa je zasenčila nova poškodba Kristapsa Porzingisa.
Oglej si celoten članek

Moštvo Dallas Mavericks v severnoameriški košarkarski ligi NBA nadaljuje odlične predstave. Dallas je pod domačima obročema za drugo zmago po vrsti premagal košarkarje Los Angeles Lakers s 115:110.

NBA Luka proti prvakom z ničlo v prvi četrtini, kasneje pa...

Znova je bil v ospredju pri Dallasu slovenski zvezdnik Luka Dončić, ki je bil najboljši s 30 točkami, devetimi skoki in osmimi asistencami.

Je pa Dallas v tretji četrtini ostal brez latvijskega velikana Kristapsa Porzingisa, ki je parket zapustil v bolečinah, z zvinom levega gležnja, in se ni več vrnil v igro. Za zdaj še ni znano, koliko časa bo manjkal.

"Ne vemo, kako resna je njegova poškodba. Pri gležnjih je pogosto odvisno od tega, kako se igralec počuti po prespani noči. Po tekmi je bil precej dobro razpoložen, lahko tudi hodi. Pozitivno je, da ne potrebuje opornice," je izjavil glavni trener ekipe Rick Carlisle.

Ob ogledu posnetka pa se je preko socialnih omrežij že takoj oglasilo nekaj poklicnih zdravnikov, ki so mnenja, da je možno, da bo Latvijec morda manjkal vsega nekaj dni, lahko pa se vse skupaj zavleče tudi do meseca in pol.

Porzingis je imel pred predčasnim odhodom v slačilnico na svojem računu 19 točk in šest skokov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.