Šport > Košarka
13790 ogledov

Šok za Dallas! Grda poškodba velikega zvezdnika

Kristaps Porzingis Profimedia
Dončić je jezernikom nasul 30 točk za novo zmago Dallas Mavericks, katero pa je zasenčila nova poškodba Kristapsa Porzingisa.

Moštvo Dallas Mavericks v severnoameriški košarkarski ligi NBA nadaljuje odlične predstave. Dallas je pod domačima obročema za drugo zmago po vrsti premagal košarkarje Los Angeles Lakers s 115:110.

Luka Dončić NBA Šport Luka proti prvakom z ničlo v prvi četrtini, kasneje pa...

Znova je bil v ospredju pri Dallasu slovenski zvezdnik Luka Dončić, ki je bil najboljši s 30 točkami, devetimi skoki in osmimi asistencami.

Je pa Dallas v tretji četrtini ostal brez latvijskega velikana Kristapsa Porzingisa, ki je parket zapustil v bolečinah, z zvinom levega gležnja, in se ni več vrnil v igro. Za zdaj še ni znano, koliko časa bo manjkal.

"Ne vemo, kako resna je njegova poškodba. Pri gležnjih je pogosto odvisno od tega, kako se igralec počuti po prespani noči. Po tekmi je bil precej dobro razpoložen, lahko tudi hodi. Pozitivno je, da ne potrebuje opornice," je izjavil glavni trener ekipe Rick Carlisle.

Ob ogledu posnetka pa se je preko socialnih omrežij že takoj oglasilo nekaj poklicnih zdravnikov, ki so mnenja, da je možno, da bo Latvijec morda manjkal vsega nekaj dni, lahko pa se vse skupaj zavleče tudi do meseca in pol.

Porzingis je imel pred predčasnim odhodom v slačilnico na svojem računu 19 točk in šest skokov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice