Šport > Košarka
7458 ogledov

Redick ni razumel, zakaj Dallas slavi "Donchikov" koš

Luka Dončić Epa
V ligi NBA še naprej močno odmeva mojstrovina Luke Dončića.

Čeprav so Dallas Mavericks po zmagi nad Memphis Grizzlies utrpeli poraz proti New York Knicks, pa v ligi NBA še naprej odmeva zmagovita trojka Luke Dončića na obračunu z grizliji.

Dončićev "floater" iz povsem neizdealnega položaja je botroval številnim odzivom, med drugimi sta ga komentirala tudi LeBron James in Steph Curry.

Luka Dončić Zavrelo Šport Dončić povzročil razkol, zvezdnik v vojni z navijači

O zmagovitem košu slovenskega čudežnega dečka je spregovoril tudi Dončićev klubski soigralec JJ Redick, ki si je zadnje sekunde srečanja z Memphisom ogledal s klopi. Priznal je, da ga je reakcija po zadeti trojki presenetila, saj je bil prepričan, da Luka ni stal za črto.

"Ko je šla žoga skozi obroč, je celotna ekipa stekla na parket, kot da smo pravkar zmagali tekmo. Jaz sem bil povsem zmeden, saj se je z iz mojega zornega kota delovalo, kot da je vrgel s kakšnih štirih, petih metrov. Nisem vedel, da je v resnici zadel trojko. Ko sem si ogledal posnetek, nisem mogel verjeti, kako absurden in neverjeten je bil njegov koš," je povedal Američan.

brunson dončić Nad Luko Šport Pretvarjal se je, da ni bilo nalašč, a mu nihče ne verjame

Zanimivo je, da ima Redick še vedno orecejšnje težave z izgovorjavo Dončićevega priimka. Medtem ko je pretežni del anglosaškega sveta Lukov priimek naštudiral do potankosti, je Redick obtičal pri 'Donchik'.

"Lepo te prosim, JJ, nauči se že pravilne izgovorjave," je organizatorja igre, ki se je Dallasu pridružil konec prejšnjega meseca kritiziral nek navijač teličkov. "Vsaj ni rekel Donkick. To mi gre najbolj na živce," je dodal drugi. "Kako težko se je naučiti pravilne izgovorjave priimka?" je vprašal tretji.

"Redick bo pravilno izgovoril Lukov priimek, ko boste vi začeli pravilno črkovati njegovega," pa mu je v bran stopil še en podpornik teksaške ekipe.

Luka Dončić Rick Carlisle Dallas Mavs Trener Dallasa Šport Šokantno priznanje: "Ne upam povedati, koliko denarja mi je vzel Dončić!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.