Šokantni prizori Chelseajevih huliganov

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po spletu je zaokrožil posnetek huliganov londonskega Chelseaja, ki meče slabo luč na nogometne navijače po vsem svetu.
Oglej si celoten članek

Navijaški huliganizem je ena največjih polemik v nogometnem svetu in posnetek pred začetkom finala Lige prvakov iz leta 2012 dokazuje, zakaj je temu tako.

Navijači londonskega kluba, ki se je v finalu pomeril z Bayern Münchnom, so povsem razdejali lokal v bavarski prestolnici in fizično obračunali z lastnikom, ki je želel posredovati.

Sramotni prizori so svetovni splet obkrožili po zmagi nad Arsenalom - londonski derbi 23. kroga Premier League se je končal z zmago modrih (1:0) -, po neuradnih informacijah pa naj bi posnetke na splet lansirali prav podporniki mestnega rivala.

Eden od uporabnikov, ki je posnetek delil na Twitterju, je zapisal: ''ChelseaFC, plačajte mi 50.000, pa ga bom zbrisal.''

Huligani, ki so v pariški podzemni železnici nedavno zakuhali rasistični škandal, so za seboj pustili razbite steklenice, polomljene mize in stole ter pretreseno osebje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.