Šport
29 ogledov

Šokantni prizori Chelseajevih huliganov

navijači chelsea Reševalni pas/Twitter
Po spletu je zaokrožil posnetek huliganov londonskega Chelseaja, ki meče slabo luč na nogometne navijače po vsem svetu.

Navijaški huliganizem je ena največjih polemik v nogometnem svetu in posnetek pred začetkom finala Lige prvakov iz leta 2012 dokazuje, zakaj je temu tako.

Navijači londonskega kluba, ki se je v finalu pomeril z Bayern Münchnom, so povsem razdejali lokal v bavarski prestolnici in fizično obračunali z lastnikom, ki je želel posredovati.

Sramotni prizori so svetovni splet obkrožili po zmagi nad Arsenalom - londonski derbi 23. kroga Premier League se je končal z zmago modrih (1:0) -, po neuradnih informacijah pa naj bi posnetke na splet lansirali prav podporniki mestnega rivala.

Eden od uporabnikov, ki je posnetek delil na Twitterju, je zapisal: ''ChelseaFC, plačajte mi 50.000, pa ga bom zbrisal.''

Huligani, ki so v pariški podzemni železnici nedavno zakuhali rasistični škandal, so za seboj pustili razbite steklenice, polomljene mize in stole ter pretreseno osebje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.