Spal z bratovo ženo, zdaj napadel dve ženski in izgubil službo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na igrišču je bil fenomenalen, izven njega pa se je že večkrat izkazal za precej neprijetnega človeka.
Oglej si celoten članek

Ljubitelji Manchester Uniteda se Ryana Giggsa z veseljem spominjajo. Krilni igralec je dolgo navduševal občinstvo na Old Traffordu in se z zlatimi črkami vpisal v zgodovino slavnega kluba.

V zasebnem življenju pa se ni vedno odrezal najbolje. Na Otoku se je pred leti znašel na prvih straneh tabloidov, ko je bila razkrita njegova ljubezenska afera z bratovo ženo. Zaradi tega je oče prekinil stike z njim.

Giggs, ki je trenutno selektor Walesa, pa je spet zabredel v težave. Novembra je morala manchesterska policija posredovati na njegovem domu. Izkazalo se je, da se je fizično lotil dveh žensk.

Foto: Profimedia Ryan Giggs hiša

Ena od žrtev je poklicala policijo, kot poročajo britanski mediji, je šlo za njegovo partnerko. Obe sta imeli vidne znake povzročenega nasilja, kot napadalca pa sta obdolžili Giggsa. Zoper slednjega je tožilstvo zdaj pripravilo obtožnico, sojenje se bo začelo 28. aprila.

Foto Navijači Manchester Uniteda vdrli v klubske prostore

Nogometna zveza Walesa je že sporočila, da v luči situacije Giggs ne bo vodil reprezentance na bližnjem Euru. Zamenjal ga bo dosedanji pomočnik Robert Page.

Wales bo na zboru najboljših evropskih reprezentanc igral v skupini A, tekmice bodo selekcije Italije, Švice in Turčije.

Superliga Pérez odgovoril Čeferinu: "Ne bi smel razmišljati tako!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.