Španski nogometni as žrtev roparskega napada, brat celo poškodovan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dani Olmo je bil v ropu ob ročno uro.
Oglej si celoten članek

Nogometaš španske reprezentance in soigralec Kevina Kampla pri nemškem pokalnem zmagovalcu Leipzigu, Dani Olmo, je bil med dopustom v Valencii žrtev roparskega napada, danes poroča časnik Las Provincas.

Nogometaš je bil v napadu ob luksuzno ročno uro, katere vrednost se ocenjuje na 30.000 evrov, ob tem pa dodobra šokiran.

Milijoni za Olma Zagrebški Dinamo za astronomsko ceno prodal svojega nogometnega dragulja

Štiriindvajsetletni nogometaš je bil oropan sredi belega dne, ko je zapustil frizerski studio. Zlikovca sta se po kraji hitro napotila proti avtu, Olmov brat pa ju je skušal celo ustaviti, a se ob tem lažje poškodoval, ko ga je vozilo, s katerim sta pobegnila, nekaj časa vleklo za sabo.

Čeprav poškodbe niso bile hujše, sta se brata Olmo najprej napotila v zdravsteni dom, kjer so poskrbeli za vse poškodbe, nato pa sta odšla na policijsko postajo, kjer sta prijavila napad.

Foto: Profimedia Dani Olmo

Novico so potrdili tudi pri nemškem prvoligašu, kjer pravijo, da so veseli, da gre njihovemu igralcu dobro, saj jo je odnesel le s trenutki strahu.

Olmo je sicer užival na povsem zasluženih počitnicah, potem ko je imel za sabo zelo naporno klubsko sezono, v kateri je bil pomemben člen nemškega pokalnega prvaka, po kateri so ga pričakali še nastopi za špansko reprezentanco v Ligi narodov.

Foto: Profimedia Dani Olmo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.