Šport > Nogomet
669 ogledov

Španski nogometni as žrtev roparskega napada, brat celo poškodovan

Dani Olmo Profimedia
Dani Olmo je bil v ropu ob ročno uro.

Nogometaš španske reprezentance in soigralec Kevina Kampla pri nemškem pokalnem zmagovalcu Leipzigu, Dani Olmo, je bil med dopustom v Valencii žrtev roparskega napada, danes poroča časnik Las Provincas.

Nogometaš je bil v napadu ob luksuzno ročno uro, katere vrednost se ocenjuje na 30.000 evrov, ob tem pa dodobra šokiran.

Dani Olmo Milijoni za Olma Šport Zagrebški Dinamo za astronomsko ceno prodal svojega nogometnega dragulja

Štiriindvajsetletni nogometaš je bil oropan sredi belega dne, ko je zapustil frizerski studio. Zlikovca sta se po kraji hitro napotila proti avtu, Olmov brat pa ju je skušal celo ustaviti, a se ob tem lažje poškodoval, ko ga je vozilo, s katerim sta pobegnila, nekaj časa vleklo za sabo.

Čeprav poškodbe niso bile hujše, sta se brata Olmo najprej napotila v zdravsteni dom, kjer so poskrbeli za vse poškodbe, nato pa sta odšla na policijsko postajo, kjer sta prijavila napad.

Dani Olmo | Avtor: Profimedia Profimedia

Novico so potrdili tudi pri nemškem prvoligašu, kjer pravijo, da so veseli, da gre njihovemu igralcu dobro, saj jo je odnesel le s trenutki strahu.

Olmo je sicer užival na povsem zasluženih počitnicah, potem ko je imel za sabo zelo naporno klubsko sezono, v kateri je bil pomemben člen nemškega pokalnega prvaka, po kateri so ga pričakali še nastopi za špansko reprezentanco v Ligi narodov.

Dani Olmo | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice