Spet se je zgodilo. Tokrat Faku.

Foto: Epa
Foto: Epa
Le kaj se bo moralo zgoditi, da se to ne bo dogajalo.
Oglej si celoten članek

Uspeha Jakova Faka se je danes veselila vsa Slovenija, veseli so bili tudi na Hrvaškem, vprašanje pa je, ali so proslavljali tudi na Slovaškem. Sodeč po zapisu na uradni olimpijski strani, bi morali.

Kot že ničkolikokrat doslej, smo tudi danes videli, da ljudje še vedno ne ločijo med Slovenijo in Slovaško. V prispevku o biatlonski tekmi so namreč napisali, da je Boe za 5,5 sekunde prehitel "Slovaka Jakova Faka, ki je bil drugi".  

Foto: PrtScr Olympic.org Jakov Fak Slovak

Spodrsnilo je tudi britanskemu BBC-ju, ko se je razpisal o hokejski tekmi med Slovenijo in ZDA. "Slovaški" olimpijci so k sreči v obeh primerih izšli kot zmagovalci. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:50 16. Februar 2018.

    edini krivec je Erjavec (upokojenec )

  • 19:06 15. Februar 2018.

    Kaj b šele ko bodo slovaki igrali proti samim sebi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.