Spletni hit: Ko vratar na polovici igrišča igra z roko, a ni nikomur mar

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Vratar je na tridesetih metrih od gola posredoval z roko, sodnik pa ni dosodil ničesar. Igra se je nadaljevala...
Oglej si celoten članek

Na tekmi egipčanskega nogometnega prvenstva je prišlo do neverjetne situacije.

Video Spletni hit: Najslabših deset sekund v zgodovini nogometa

Ena izmed ekip je imela na voljo prosti strel, a je predložek v kazenski prostor nasprotna ekipa odbila. Do odbite žoge se je dokopal njihov napadalec ter stekel proti nasprotnikovemu kazenskemu prostoru. Kakšnih trideset metrov od svojih vrat ga je pričakal nasprotnikov vratar.

Ko pa se je napadalec odločil za strel, je vratar njegov strel zaustavil na golmanski način - z roko, z lepo vratarsko parado.

Video Vratar zadel preko celotnega igrišča

Po nogometnih pravilih bi sicer moral prejeti rdeči karton, saj vratar izven kazenskega prostora ne sme posredovati z roko, toda sodnik se ni odločil za kakšno reakcijo.

Da je stvar še bolj bizarna, nasprotovali niso niti nasprotni igralci, ki so zgolj nadaljevali z igro ter se znašli na medmrežju, kot pravi spletni hit.

Po omenjeni situaciji niti ne preseneča dejstvo, da se Egipčani ob večjih in pomembnejših tekmah po pomoč obrnejo k tujim sodnikom, da sodijo največje egipčanske derbije.

Spletni hit Oče leta: Poskrbel, da sin obrani strel

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.