Spopad se je nadaljeval v tunelu: "Vi ste znoreli!"

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Po prerivanju na zelenici, v katerem je zelo aktivno sodeloval trener Marseilla Jorge Sampaoli, se je kaos nadaljeval v tunelu.
Oglej si celoten članek

Ob incidentu na nogometnem stadionu v Nici, kjer so domači navijači fizično napadli nogometaše Marseilla, so popustlili živci gostujočemu trenerju Jorgeju Sampaoliju, ki je brez oklevanja priskočil na pomoč svojih igralcem, kasneje pa se je v tunelu zapletel še v prepir s člani domačega trenerskega štaba.

Srečanje v Nici je bila zaradi vdora navijačev Nice prekinjeno v 75. minuti. Tekme niso odigrali do konca, ker se nogometaši Marseilla kasneje niso več pojavili na zelenici. O zadevi bodo zdaj odločali pristojni organi Francoske nogometne zveze (LFP).

Šokantni prizori Hud incident v Franciji, navijači davili nogometaše

Argentinski strateg na klopi Marseilla se je sprva na očeh svetovne javnosti poskušal vmešati v pretep na zelenici, a so mu to z veliko napora preprečili sodealvci, kasneje pa je svoje varovance srdito branil še v burni razpravi v zakulisju.

Kaotično dogajanje se je po prekinitvi tekme preselilo v tunel, kjer je Argentinec vpil na predstavnike Nice. "Mi smo krivi? Vi ste znoreli!" je na očitke, da so nogometaši Marseilla sprovocirali goreče pristaše na južni tribuni, odvrnil Sampaoli.

Foto: Print Screen

Predsednik Nice Jean-Pierre Rivere je po enourni prekinitvi navijačem na stadionu Allianz Riviera sporočil, da se bo tekma nadaljevala. Deset minut kasneje so se domači igralci vrnili na igrišče in pričeli z ogrevanjem, medtem ko so bili nogometaši Marseilla odločeni, da je srečanja konec.

Sodnik je v skladu s protokolom žogo postavil na sredino igrišča in s piskom naznanil nadaljevanje, čeprav gostujočih igralcev še vedno ni bilo na spregled. Že naslednji trenutek je nato odpiskal konec tekme.

Famozni obračun bo tako epilog dobil za zeleno mizo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.