Šport > Nogomet
2174 ogledov

Spopad se je nadaljeval v tunelu: "Vi ste znoreli!"

sampaoli Print Screen
Po prerivanju na zelenici, v katerem je zelo aktivno sodeloval trener Marseilla Jorge Sampaoli, se je kaos nadaljeval v tunelu.

Ob incidentu na nogometnem stadionu v Nici, kjer so domači navijači fizično napadli nogometaše Marseilla, so popustlili živci gostujočemu trenerju Jorgeju Sampaoliju, ki je brez oklevanja priskočil na pomoč svojih igralcem, kasneje pa se je v tunelu zapletel še v prepir s člani domačega trenerskega štaba.

Srečanje v Nici je bila zaradi vdora navijačev Nice prekinjeno v 75. minuti. Tekme niso odigrali do konca, ker se nogometaši Marseilla kasneje niso več pojavili na zelenici. O zadevi bodo zdaj odločali pristojni organi Francoske nogometne zveze (LFP).

marseille nice Šokantni prizori Šport Hud incident v Franciji, navijači davili nogometaše

Argentinski strateg na klopi Marseilla se je sprva na očeh svetovne javnosti poskušal vmešati v pretep na zelenici, a so mu to z veliko napora preprečili sodealvci, kasneje pa je svoje varovance srdito branil še v burni razpravi v zakulisju.

Kaotično dogajanje se je po prekinitvi tekme preselilo v tunel, kjer je Argentinec vpil na predstavnike Nice. "Mi smo krivi? Vi ste znoreli!" je na očitke, da so nogometaši Marseilla sprovocirali goreče pristaše na južni tribuni, odvrnil Sampaoli.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Predsednik Nice Jean-Pierre Rivere je po enourni prekinitvi navijačem na stadionu Allianz Riviera sporočil, da se bo tekma nadaljevala. Deset minut kasneje so se domači igralci vrnili na igrišče in pričeli z ogrevanjem, medtem ko so bili nogometaši Marseilla odločeni, da je srečanja konec.

Sodnik je v skladu s protokolom žogo postavil na sredino igrišča in s piskom naznanil nadaljevanje, čeprav gostujočih igralcev še vedno ni bilo na spregled. Že naslednji trenutek je nato odpiskal konec tekme.

Famozni obračun bo tako epilog dobil za zeleno mizo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.