Šporar namučil Slovake: "To je bil najtežji prestop doslej."

Foto: Print Screen andraž šporar
Slovaški nogometni klub je uradno potrdil prestop slovenskega napadalca, ki je podpisal štiriinpolletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentančni napadalec Andraž Šporar je uradno novi napadalec Slovana iz Bratislave. Trenutno tretjeuvrščena ekipa slovaškega prvenstva je nekdanjga kapetana Olimpije odkupila od švicarskega Basla. Šporar je podpisal pogodbo do leta 2022, višina odškodnine pa ni znana.

Prestop Šporar k nekdanjemu zmagovalcu pokala Uefa

23-letni Šporar je leta 2015 iz Olimpije prestopil v Basel, kjer pa se tudi zaradi poškodbe ni naigral. Poleti ga je Basel posodil v Nemčijo k Arminii Bielefeld, kjer pa prav tako ni dobil veliko priložnosti za dokazovanje.

Slovan iz Bratislave je trenutno na tretjem mestu slovaškega prvenstva. Za vodilno Trnavo zaostaja devet točk.

"To je bil najtežji prestop, kar smo jih doslej izpeljali v našem klubu. Za Šporarja se je odvijala prava bitka, saj je vseskozi dobival nove ponudbe. Zelo sem vesel, da smo ga privabili v Slovan Bratislavo. Podpisali smo štiriinpolletno pogodbo," je povedal podpredsednik kluba Ivan Kmotrik, ml.

"Lahko rečem, da na Slovaško prvič prihaja igralec takšnega kova. Andraž zadostuje visokim evropskim kriterijem in je stanoviten člen slovenske reprezentance. Želimo si igrati v evropskih ligah in potrebujemo tako kvalitetne igralce, kot je Andrža. Tioplo ga pozdravljam v naši eipi in verjamem, da bo naše sodelovanje uspešno," je dodal Kmotrik, ml.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.