Andraž Šporar pokopal bivše evropske prvake

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski napadalec v Angliji je v dobri strelski formi.
Oglej si celoten članek

Na znameniti "boxing day" je večina tekem v Championshipu - drugem rangu angleške nogometne piramide, odpadla zaradi okužb s covidom-19. Igrala sta se le dva obračuna, na enem je blestel Andraž Šporar.

Middlesbrough je gostil Nottingham Forest in ga na svojem stadionu Riverside pred skoraj 30.000 gledalci zanesljivo ugnal (2:0).

Drugi zadetek na srečanju je v 69. minuti zabil 27-letni Ljubljančan, potem ko je z volejem unovčil podajo Matta Crooksa z desne strani. Že v prvem polčasu so si gostje po spletu nesrečnih okoliščin zabili avtogol.

Šporar je bil taktično zamenjan v 92. minuti, trenutno pa je s strani lizbonskega Sportinga posojeni napadalec s petimi ligaškimi zadetki prvi strelec Middlesbroughja v Championshipu.

Nekdanji napadalec Olimpije je zabil na drugi zaporedni prvenstveni tekmi, z realizirano enajstmetrovko je pretekli teden pokopal Bournemouth.

Leta 1876 ustanovljeni "Boro" se je povzpel na peto mesto lestvice, ki ob koncu sezone vodi v kvalifikacije za uvrstitev v elitno Premier League.

"Vesel božič" Zlatan s to čestitko razbesnel vernike

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.