Šport > Nogomet
49469 ogledov

Zlatan s to čestitko razbesnel vernike

ibrahimović Profimedia
Švedski zvezdnik je znova postregel s spornim sporočilom.

"Moja vera je spoštovanje do drugih. Za vse vere, za vsa razmišljanja. Tako sem odrastel, tako razmišljam tudi zdaj," je že pred časom dejal švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović. Ta je v tem letu obiskal tudi papeža Frančiška, nato pa priznal, da ni vernik, a da slednje spoštuje.

Bolj malo spoštovanja jim je sicer pokazal ob božični čestitki, številni so mu njegovo potezo precej zamerili. Na instagramu je tako ob besedah vesel božič objavil fotografijo z nekoliko drugačno svečo. Ta je narejena v obliki roke, iztegnjen pa ima srednji prst. Gre za gesto, ki jo zelo dobro razumejo po celem svetu.

"Vidi se, da si iz Balkana," je bil le eden od negativnih zapisov, ki so jo 40-letnemu članu Milana namenili užaljeni verniki. Mnogi so mu zaželeli, da čim prej konča kariero.

Ibrahimović je v tej sezoni sicer dosegel sedem zadetkov na 11 tekmah, AC Milan pa je po polovici prvenstva drugi s štirimi točkami zaostanka za mestnim tekmecem Interjem.

 

Komentarjev 11
  • robert73 00:48 26.december 2021.

    Tip je že po videzu nekdo, ki ni more biti filozof...naj se drži brcanja, to je, na njegov račun, edino kar zna, drugega ne zmore - to velja za mnoge uspešne športnike iz Balkana, preprosto niso rojeni za zvezdnike, samo ...prikaži več za rezultate, kar je več, se smešijo pred svetom...

  • mph2 22:34 25.december 2021.

    Vsaj ena pozitivna glede njega, očitno je z nogami na tleh. Meni je pa resnično šokantno koliko ljudi ima v glavah še vedno srednji vek. Naravnost grozljivo.

  • malarin 20:43 25.december 2021.

    Zlatko, lepa beseda lepo mesto najde ! ! !

Sorodne novice