Šport > Nogomet
72 ogledov

Ibrahimović kmalu na filmskem platnu

zlatan ibrahimovič Epa
Legendarni švedski napadalec se rad loteva novih izzivov.

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je danes na družbenih omrežjih potrdil, da bo zaigral v novem filmu z glavnima junakoma Asterixom in Obelixom. Devetintridesetletnemu Švedu bo pripadla vloga Antivirusa, film pa bo luč sveta ugledal prihodnje leto, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Švedski zvezdnik AC Milana je na Instagramu objavil sliko z napisom imena vloge, ki jo bo odigral v filmu, kasneje pa je to potrdil tudi režiser filma Guillaume Canet. V filmu bosta igrala priznana francoska igralka Marion Cotillard in igralec Vincent Cassel.

O čem bo tekla rdeča nit filma, Canet ni razkril, potrdil pa je, da se bo zgodba odvijala na Kitajskem.

Canet je v citatu, ki ga povzema dpa, potrdil tudi, da bodo snemanje začeli v ponedeljek, zaradi pandemije novega koronavirusa pa so morali sprva začetek projekta prestaviti za leto dni.

Zaradi istega razloga so morali odpovedati tudi snemanje kadrov na Kitajskem. Vsi bodo posneti v studiu v Franciji, še piše dpa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice