Popotnik
1719 ogledov

UNILAD: " Slovenija si zasluži mesto med najboljšimi"

Bohinjsko jezero Profimedia
"Skoraj zločin, da Slovenije ne poznamo tako dobro kot njenih sosednjih držav ..."

"UNILAD, ena vodilnih spletnih platform, je objavila serijo videov o petih svetovnih destinacijah, ki jih je vredno obiskati v 2021. Med njimi se Slovenija uvršča na drugo mesto," so z veseljem sporočili s Slovenske turistične organizacije (STO). 

Opisujejo, da 4-minutni video o Sloveniji lahkotno popelje gledalca skozi izjemne lepote raznolikih pokrajine. "Že na začetku ustvarjalci poudarijo, da je "skoraj zločin", da Slovenije ne poznamo tako dobro kot njenih sosednjih držav, da pa si ta zelena biser, tako UNILAD, absolutno zasluži mesto med najboljšimi. Pri tem izpostavijo raznolikost, trajnost in nenazadnje gastronomijo, kjer obrazložijo tudi, da je Slovenija v letu 2021 nosilka naziva Evropska gastronomska regija," opisujejo. 

Neverjetnih 1.6 milijarde ogledov

Ob tem pojasnjujejo, da je Platforma UNILAD ena vodilnih spletnih platform, ki objavlja najzanimivejše novice z različnih področij, med njimi tudi potovanj oziroma turizma. Konec leta 2018 se je pridružila skupini LADbible, ki je z globalno prisotnostjo in pisarnami v Veliki Britaniji, na Irskem in v Avstraliji postala največja kreatorka vsebin za družabna omrežja na svetu.

V letu 2020 so dosegli kar neverjetnih 1,6 milijarde ogledov. Aktivni so na Facebooku, TikToku, Snapchatu, Instagramu in YouTube kanalu. Na svojih petih spletnih mestih dosežejo 69 milijonov uporabnikov mesečno. 

Italija koronavirus Vo izolacija policija Prehajanje meje Popotnik Grem lahko v Italijo po nakupih, na oddih?
Komentarjev 1
  • mamax 18:33 21.februar 2021.

    Zločin je corona nateg in vse povezano z njim. TO JE ZLOČIN!!!