Šport > Nogomet
2319 ogledov

Tako je Handanović spravljal Zlatana v obup

Zlatan Ibrahimović Samir Handanović Profimedia
Nedeljski veliki milanski derbi je postregel s fantastično predstavo slovenskega vratarja.

Italijansko prvenstvo je letos zanimivo kot že dolgo ne. Po večletni dominaciji Juventusa sta v tej sezoni v boju za naslov spet oba milanska velikana - AC Milan in Inter.

V 23. kolu sta se na San Siru pomerila med seboj, uspešnejši pa so bili črno-modri (0:3), ki so se tako obdržali na vrhu lestvice in sosedom pobegnili na štiri točke razlike.

Samir Handanović Serie A Šport Inter dobil veliki derbi, Sarma v obup spravil Zlatana romelu lukaku Neporavnani računi Šport Lukaku pošteno 'zabil' Ibrahimovića

Poleg dvakratnega strelca Lautara Martíneza je bil najbolj zaslužen za zmago Samir Handanović. Nekdanji vratar Slovana, Domžal, Zagorja, Trevisa in Udineseja je v polnem sijaju zablestel predvsem na začetku drugega polčasa, ob vodstvu Interja z 0:1.

Kar dvakrat v le nekaj sekundah je ustavil nevarna poskusa Zlatana Ibrahimovića z glavo, nato pa je ubranil še močan strel Sandra Tonalija. Vse akcije si lahko ogledate na priloženem posnetku (od 1:40 naprej).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice