Šport > Nogomet
1468 ogledov

Državno tožilstvo zaslišalo Ibrahimovića, grozi mu kazen

lukaku ibrahimović Profimedia
Oba igralca in glavni sodnik zaslišani.

Zlatan Ibrahimović je bil zaslišan s strani italijanskega državnega tožilstva, proti švedskemu zvezdniku je sprožena preiskava zaradi domnevnih rasističnih žalitev, ki jih je na vročem dvoboju med Milanom in Interjem namenil nekdanjemu soigralcu pri Manchester Unitedu Romeluju Lukakuju.

Napadalca sta si v lase skočila na četrtfinalni pokalni tekmi, kamere so med drugim ujele Zlatana kako Belgijcu pravi, da naj 'odide in počne svoja vudu sranja'. Za prepir sta oba prejela rumeni karton, Ibrahimović pa je v drugem polčasu prejel še rdečega. Lukaku je bil strelec zadetka iz enajstmetrovke in bil med zaslužnejšimi za preobrat Interja, ki se je prebil v polfinale.

Konec prijateljstva Šport "Je*i se ti in tvoja žena, tvoja mama je ku*ba!" Romelu Lukaku, Zlatan ibrahimović Inter : Milan Šport Derbi poln incidentov odločen v 97. minuti

Šved trdi, da ni rasistično žalil tekmeca, a je tožilstvo v preiskavi povabilo Zlatana na zaslišanje. Po pisanju Calciomercata so pristojne osebe obiskale osrednjo stavbo rdeče-črnega kluba, na sestanku v Casi Milan pa je nogometaša zastopal odvetnik Fabio Esposito. 

Romelu Lukaku, Zlatan ibrahimović | Avtor:

Kasneje sta bila zaslišana še Lukaku in sodnik tekme Paolo Valeri. Vse okoliščine incidenta, pa tudi končna odločitev sodišča in disciplinske komisije naj bi ble znane prihodnji teden. Če bo dokazano, da je Ibrahimović rasistično žalil Belgijca, mu med drugim grozi tudi kazen doživljenjskega suspenza. To se vseeno verjetno ne bo zgodilo, bi pa lahko Šved izpustil kar nekaj tekem Milana v vseh tekmovanjih v Italiji.

lukaku ibrahimović Zavrela kri Šport Kdo bi zmagal v pretepu Zlatana in Lukakuja? Habib odgovarja

 

Komentarjev 1
  • suineg7878 08:27 06.februar 2021.

    Cancel culture strikes again!