Šport > Nogomet
1470 ogledov

Ibrahimovićeva obvezna božična provokacija

zlatan ibrahimović Epa
Nogometni zvezdnik nadaljuje s tradicijo provokativnih objav na tradicionalni krščanski praznik.

Zlatan Ibrahimović je ponovno dvignil veliko prahu z božično čestitko, katero je javnosti posredoval na družbenih omrežjih. Tokrat je 39-letni napadalec AC Milana objavil sredinec v motivu dobrega moža z belo brado.

Fotografija je na Instagramu požela več kot 1,8 milijona všečkov, številni pa nad provokacijo niso bili prav nič navdušeni.

"Vidi se, da si Balkanec," mu je sporočil nek uporabnik. "On že lahko zapusti Bosno, a Bosna bo vedno v njem," je dodal drugi.

To pa nikakor ni bila prva provokacija Ibrahimovića. Sredinec je namreč postal rdeča nit njegovih božičnih pobalinstev. Lani si ji kritike širše javnosti nakopal z objavo fotografije mirujočega leva, ki kaže sredinec. Leto poprej je razburil z objavo vrtnega palčka, ki je prav tako razkazoval svoj iztegnjeni srednji prst.

Švedski napadalec, čigar oče je musliman, mama pa katoličanka, je nekoč na temo svoje verske pripadnosti dejal: "Moja vera je spoštovanje drugih. Vseh ver in različnih nazorov. V takšnem duhu sem odraščal."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice