Šport > Nogomet
127 ogledov

Čas za veliko vrnitev

zlatan ibrahimović Epa
Ibrahimović še bližje povratku v reprezentanco.

Selektor švedske nogometne reprezentance Janne Andersson se je v Milanu sestal s po njegovem mnenju najboljšim švedskim nogometašem vseh časov Zlatanom Ibrahimovićem. Tema razgovora je bil povratek napadalca Milana v švedsko izbrano vrsto, od katere se je že poslovil leta 2016, so objavili italijanski mediji.

"Potem ko je Ibrahimović napovedal možnost in željo za povratkom, sem se odločil, da se z njim pogovorim. Včeraj sem bil v Milanu, sestanek z njim je minil v pozitivnem vzdušju, končnih zaključkov sicer ni bilo, sva pa se dogovorila, da dialog nadaljujeva v naslednjih mesecih," je za spletno stran švedskega Svenskfotbolla dejal Andersson.

Ibrahimović je z 62 goli na 116 tekmah najboljši strelec vseh časov švedske reprezentance, pri 39 letih pa je še naprej v odlični formi, trenutno z desetimi goli vodi na lestvici strelcev italijanskega prvenstva.

Švedsko naslednje leto čakajo kvalifikacije za svetovno prvenstvo in tudi nastop na evropskem, kjer jo v skupini čakajo obračuni s Poljsko, Slovaško in Španijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice