Šport > Nogomet
6473 ogledov

Ibra o tem, kaj mu je dejal vratar pred zgrešeno enajstmetrovko

zlatan ibrahimović Epa
Zlatanu Ibrahimoviću se to še ni zgodilo.

Zlatan Ibrahimović je bil tragični junak dvoboja serie A med Milanom in Verono. Švedski veteran, ki ima za sabo odličen začetek sezone, je v sodnikovem dodatku zagotovil točko rdeče-črnim, a je pred tem zgrešil strel z bele točke. Dvoboj v glavnem mestu Lombardije se je končal z 2:2.

Ibra je na petih tekmah, ki jih je odigral v italijanskem prvenstvu, dosegel kar osem golov, a je pri tem izjemno nenatančen pri strelih iz enajstmetrovke. Zdaj je zgrešil še tretjič zapored, s takšnim dosežkom je edini v najmočnejših evropskih ligah.

Kamere so sicer ujele njegov kratki pogovor z vratarjem Verone Marcom Silvestrijem pred streljanjem najstrožje kazni. "Zadnjega si zgrešil, a ne?" si je Šveda drznil vprašati čuvaj mreže. "Ni se motil, zadnjega sem res zgrešil," se po tekmi v nasprotju s pričakovanji ni pretirano obremenjeval Ibrahimović.

"Na sporedu imamo veliko tekem in ko se utrudite niste več na sto odstotkih. Na srečo prihaja premor zaradi reprezentance, potrebujem odmor. Nimam prave odločnosti in vsega tistega, kar potrebujem pred golom. Enostavno se ne počutim tako, kot je potrebno," je v svoj bran dodal Šved.

"Naslednjič ne bom streljal. Penal bom prepustil Francku Kessieju," je še napovedal.

Milan je navkljub le eni točki ostal na vrhu razpredelnice. V sedmih kolih je osvojil 17 točk, sledijo mu Sassuolo (15), Napoli, Roma (14), Juventus, Atalanta (13), Inter in Verona (12).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.