Šport > Nogomet
3974 ogledov

Zakaj je Ibra znorel? Trener miri situacijo

zlatan ibrahimović Reševalni pas/Twitter
Nogometaši AC Milana so na obračunu lige evropa doživeli pri poraz po 24 tekmah.

Francoski Lille je v tretji tekmi skupinskega dela lige evropa na stadionu Guiseppe Meazza presenetil AC Milan (0:3) in domačim prizadejal prvi poraz po osmih mesecih. Zmago gostov je s hat-trickom priigral turški napadalni vezist Yusuf Yazıcı.

Rossonerov ni mogel rešiti niti najzaslužnejši igralec za preporod moštva Zlatan Ibrahimović, ki je tokrat prikazal podpovprečno predstavo. Potem ko je na uvodnih sedmih tekmah nove sezone zabil kar osem golov ter dokazal, da pri 39 letih še vedno lahko kroji vrh evropskega nogometa, pa na četrtkovi tekmi z drugo ekipo francoskega prvenstva še zdaleč ni bil tako prepričljiv.

Trener Stefano Pioli ga je v 62. minuti tekme potegnil na klop. Ibrahimović, ki ga je na zelenici zamenjal Ante Rebić, je na poti z igrišča preklinjal, njegova govorica telesa pa je nakazovala, da se z menjavo ne strinja.

zlatan ibrahimović | Avtor: Epa Epa

Piolo je sicer zatrdil, da reakcija legendarnega napadalca ni bila povezana z njegovo odločitvijo, temveč zgolj s trenutnim stanjem na igrišču. "Ne vem, kaj je Ibra rekel, nisem ga slišal," je zatrdil Pioli. "Jezen je bil nase in na ekipo zaradi naše predstave. Glede na dogajanje bi bil težko zadovoljen," je dodal trener. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.