Šport > Nogomet
21796 ogledov

Ronaldo kaznoval gromozansko napako Handanovića

Epa
Napadalec Juventusa Cristiano Ronaldo je kaznoval redko videno nespretno potezo slovenskega vratarja.

Juventus je na prvi polfinalni tekmi italijanskega pokala premagal Inter (2:1). Nerazzurri, za katere je Samir Handanović odigral celo tekmo, so sicer povedli že v deveti minuti z golom Lautara Martineza, a je Juventus prišel do preobrata po zaslugi dveh zadetkov Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo Zvezdnik v težavah Šport Ronaldu grozi visoka kazen zaradi kršenja proti-koronskih pravil

Portugalski napadalec je drugi zadetek dosegel s pomočjo velike napake nekdanjega slovenskega reprezentančnega vratarja.

Handanović je v 35. minuti ob vračanju žoge na polovico Interja zapustil svoja vrata in se znašel na nikogaršnji zemlji, tam pa je prišlo do nesporazuma med njim in branilcem Alessandrom Batonijem, kar je s pridom izkoristil Ronaldo in žogo poslal v nebranjeno mrežo.

Napaka se je izkazala za usodno, saj se rezultat tekme do konca ni več spremenil. Povratna tekma bo na sporedu 9. februarja v Torinu. V drugem polfinalu se merita Napoli in Atalanta.

Konec prijateljstva Šport "Je*i se ti in tvoja žena, tvoja mama je ku*ba!"

"Zelo obžalujemo takšen razplet tekme. Juventusu ni bilo potrebno garati za svoje zadetke. Ne spominjam se, da bi moral Handanović braniti kakšen neugoden strel. Naredili smo dve veliki napaki in jim podarili vodstvo. Mislim, da smo sicer igrali dobro, fantje so dali vse od sebe. Ustvarili smo veliko priložnost iin vršili pritisk na Juventus, a nismo bili dovolj natančni," je po tekmi dejal trener Interja Antonio Conte.


 

Komentarjev 2
  • Avatar Krizar53
    Krizar53 06:53 05.februar 2021.

    Handanović rupa, od nekdaj!

  • EuroA4 20:27 03.februar 2021.

    redno ali redko napako?