Šport > Nogomet
957 ogledov

Ronaldu grozi visoka kazen zaradi kršenja proti-koronskih pravil

Cristiano Ronaldo Reševalni pas/Twitter
Cristiano Ronaldo v preiskavi zaradi domnevnega kršenja covidnih ukrepov.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je znašel v policijski preiskavi zaradi domnevnega kršenja ukrepov v boju s pandemijo novega koronavirusa, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Ronaldo naj bi nekaj dni z izbranko preživel v dolini Aoste, ki je na seznamu prepovedanih območij z visokim tveganjem okužb.

Ansa je danes zapisala, da policisti v Aosti preiskujejo 35-letnega nogometaša Juventusa, ki si je 26. in 27. januarja z izbranko Georgino Rodriguez, ta je v sredo praznovala rojstni dan, privoščil kratek oddih v Courmayeurju.

Obisk doline Aoste, ki je na oranžnem seznamu, po zadnjih ukrepih italijanskih oblasti ni dovoljen zaradi visokega tveganja za prenos okužb z novim koronavirusom. Ena od izjem je sicer lastništvo nepremičnine, še dodaja Ansa.

Najboljšemu strelcu italijanskega državnega prvenstva po poročanju italijanske tiskovne agencije, ki se opira na vire pri tamkajšnji policiji, grozi visoka kazen.

Tako klub kot vodstvo italijanske nogometne lige se nista odzvala na pisanje Anse.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice