Šport > Nogomet
20098 ogledov

Zlatanu so vpili, da je cigan, tako jim je odgovoril

Zlatan Ibrahimović Profimedia
V derbiju 11. kola Serie A je blestel zimzeleni Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović je na začetku prejšnjega meseca dopolnil 40 let, še vedno pa je lahko prvo ime dvoboja. V zadnji tekmi 11. kola je bil namreč zvezda večera ob gostovanju Milana pri Romi.

Švedski zvezdnik je v 26. minuti prvega polčasa izvedel prosti strel, žogo poslal nizko mimo živega zidu in presenetil vratarja domačih Ruija Patricija. Ob proslavljanju zadetka, ki ga je slavil pred delom tribun, kjer se nahajajo najbolj goreči navijači sinov volkulje, je visoko dvignil roke in jih z gesto pozval, da ponovijo žalitve, ki jih je poslušal od začetka dvoboja.

Navijači Rome so namreč Švedu pred njegovim golom večkrat vzklikali: "Ti si cigan!" Maščevanje štiridesetletnika je bilo zanj zagotovo zelo sladko. Za reakcijo ob zadetku je sicer prejel rumeni karton.

A tu se ni ustavil. Sodniki so v nadaljevanju tekme najprej razveljavili gol po njegovi podaji zaradi prepovedanega položaja, kasneje pa je Milan po prekršku nad Ibrahimovićem prišel še do najstrožje kazni. V gol jo je spremenil Franck Kessie.

Gostje so sicer od 66. minute igrali brez Thea Hernandeza, ki je dobil drugi rumeni karton. Domači so v sodnikovem dodatku sicer dosegli zadetek za priključek prek Stephana El Shaarawyja, na koncu pa kljub pritisku ostali brez še enega.

Milan je z zmago 2:1 na vrhu lestvice po točkah (31) spet ujel Napoli.

Komentarjev 3
  • pofukanavlada22 07:16 01.november 2021.

    NESPOSOBNI SLOVENSKI PROGRAMERJI!!!!!!!!!!!!!!!!!! predvajam video ko da zlatan gol in so kocke kot da gledam minecraft fifo. kaj ste prizadeti kaj ne morete uredit da kaže v lepi kvaliteti??? sem mogel iz na youtube da vidim normalno. pc vreden 1700eur ...prikaži večur in imam optiko 150mb/s tako da problem je pri vas pajacih nesposobnih!

Sorodne novice