Šport > Nogomet
3630 ogledov

Mourinho obedoval na tleh: "Ne smem v garderobo"

mourinho Epa
Portugalski strateg se po zmagi Rome nad Cagliarijem ni smel pridružiti soigralcem.

José Mourinho je na družbenih omrežjih objavil nenavadno fotografijo, ki je nastala po ligaški zmagi AS Rome nad Cagliarijem. Slednji je sicer povedel z golom Leonarda Pavolettija, a sta preobrat v korist Rimljanov zrežirala Roger Ibañez in Lorenzo Pellegrini.

AS Roma, trenutno četrta ekipa Serie A, je s tem zabeležila prvo zmago na zadnjih štirih tekmah. Po desetih krogih ima na ligaški lestvici devet točk zaostanka za vodilnim AC Milanom.

Trener gostujoče ekipe Mourinho si je obračun s Cagliarijem ogledal s klopi, kar je bila posledica rdečega kartona, ki ga je prejel na nedavnem srečanju z Napolijem.

Ne samo, da "Edini" svojih nogometašev ni smel voditi na zelenci, temveč mu je bil zaradi suspenza onemogočen tudi dostop do garderobo.

To je botrovalo temu, da je Portugalec po koncu tekme svoj obrok pojedel kar na stopnicah znotraj kompleksa Unipol Domus.

"Konec tekme... tri točke... dobra hrana (ne smem v garderobo) in še en mlad fant @ohenegyanfelix_," je zapisal 58-letni strateg.

Pohvala je bila namenjena 18-letnemu ganskemu vezistu Felixu Afeni-Gyanu, ki je proti Cagliarju doživel svoj ognjeni krst v članski konkurenci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice