Šport > Nogomet
2438 ogledov

Ibrahimoviću grozi kar triletna prepoved igranja!

zlatan ibrahimović Epa
Ibrahimović v težavah zaradi poslovnih povezav s stavnico.

Najboljši švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović se je znašel v neugodnem položaju, ker ima družba, v kateri je eden od vlagateljev, deset odstotkov delnic v eni izmed stavnic, evropska in mednarodna nogometna zveza pa prepovedujeta igralcem finančno korist od stavnic, so objavili italijanski mediji, ki se sklicujejo na švedski dnevnik Aftonbladet.

Kot je poročal Aftonbladet, ima družba Unknown AB s sedežem v Stockholmu in v kateri je 39-letni napadalec italijanskega prvoligaša Milana eden od delničarjev, deset odstotkov delnic v stavnici Bethard.com.

Kot piše hrvaška tiskovna agencija Hina, bi Ibrahimovića to lahko precej stalo, saj bi lahko dobil denarno kazen v višini 100 milijonov evrov ali prepoved igranja za tri leta.

"O tem se nismo pogovarjali z Ibrahimovićem in ne razmišljam o možnih sankcijah. Kar zadeva pravila Fife, bi morala biti jasnejša, saj obstajajo dvomi v zvezi z njihovim pojasnjevanjem," je za Sportbladet dejal generalni sekretar švedske nogometne zveze Hakan Sjostrand.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice