Sprememba v Dallasu, novico pozdravil tudi Dončić

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Odhod iz Dallasa v Houston.
Oglej si celoten članek

Po odhodu dolgoletnega trenerja Mika D'Antonija so pri franšizi Houston Rockets iskali novega prvega moža na klopi in ga kot kaže našli v bližnjem Dallasu. Mesto prvega trenerja pri Raketah naj bi po zapisu zelo priznanega športnega novinarja Adriana Wojnarowskega namreč prevzel 47-letni Stephen Silas, ki je doslej opravljal delo pomočnika trenerja pri Mavericks.

NBA Franšiza prodana za 1,66 milijarde dolarjev Pri 21 letih Toliko naj bi bil v resnici 'težak' Luka Dončić

Napredovanje Silasa, gre sicer za sina Paula Silasa, ki je v igralski karieri osvojil tri šampionske prstane in zbral dva nastopa na All-Star tekmah, kasneje pa je bil v ligi NBA dolga leta tudi trener, je pozdravil tudi Luka Dončić. "Povsem zasluženo," je na twitterju zapisal mladi slovenski zvezdnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.