Sramotna poteza legendarnega Rooneya! Za brutalen udarec prejel rdeči karton

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Wayne Rooney je z nasprotnikom obračunal, kot da bi se znašla v gostilniškem pretepu.
Oglej si celoten članek

Nogometaši DC Uniteda so z 2:1 izgubili proti ekipi New York Red Bulls, tekmo pa je zaznamovala sramotna poteza velikega Waynea Rooneya.

Uradno Angleški rekorder Rooney se vrača domov

Legendarni angleški napadalec, kateremu pa podobni incidenti tekom nogometne kariere niso bili tuji, si je izključitev prislužil že v 24. minuti, ko si je pri borbi za prostor v kazenskem prostoru tekom ene izmed prekinitev pomagal s podlaktjo, katero je naravnost "zabil" v vrat nasprotnega nogometaša.

Glavnemu sodniku tekme Ismailu Elfathu tako ni preostalo drugega, kot da legendi Rdečih vragov pokaže predčasno pot v slačilnico. Toda kmalu so bile moči izravnane, saj je Amro Tarek Abdel-Aziz v 45. minuti prejel drugi rumeni karton.

Žena pa noseča Zaradi 'trojčka' z Rooneyem jo peče vest

Krasotica Rooney zabil spektakularen gol s svoje polovice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.