Srbski derbi z noži, nasiljem in smešnim golom

Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan Foto: EPA Derbi Crvena zvezda - Partizan
Veliki derbi srbskega nogometa je znova zaznamoval kaos na tribunah. Tekma se je končala z 1:1.
Oglej si celoten članek

Crvena zvezda in Partizan sta odigrala 151. derbi, ki pa je bil zdaj že kot ponavadi zaznamovan z nasiljem. Pretepu med Delijami, Grobarji in policijo je sledil še neverjeten zadetek, ki ga je dobil vratar Crvene zvezde v sodniškem dodatku drugega polčasa za končnih 1:1.

Spopadi so se začeli že pred tekmo, eden izmed navijačev je bil zaboden z nožem, vse skupaj pa se je nato nadaljevalo tudi na tribunah. Najprej so se s policijo spopadli navijači Partizana na vzhodni tribuni Marakane, nato pa je sledil še spopad Delij na severu stadiona.

Zvezda je sicer dolgo vodila, v četrti minuti sodnikovega podaljšla pa je Partizanov Brazilec Everton iz obupa sprožil s 35 metrov, žoga pa je skozi roke vratarja Damirja Kahrimana spolzela v gol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:54 17. April 2016.

    To je prava jugo - balkanska mentaliteta

  • 10:01 17. April 2016.

    Everton proslavlja gol pred zvezdinimi navijači- in kaj naj bi mu reku temu idiotu crnom ajde --kakšenm predlog.ga bojo kaznovali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.