Srbski mediji izpostavljajo potezo, s katero je Jokić osmešil Luko Dončića

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekateri srbski mediji še vedno niso pozabili, da je Luka Dončić izbral slovensko, in ne srbsko reprezentanco.
Oglej si celoten članek

Pred leti je trajala prava "vojna" za Luko Dončića, saj smo si ga v svoji reprezentanci želeli videti tako Slovenci, kot tudi Srbi in Španci. Na koncu je eden največjih košarkarskih draguljev na svetu izbral Slovenijo, kar mu nekateri srbski mediji nikakor ne morejo oprostiti.

Mnogi predstavniki srbskega tiska so si zato želeli, da bi Luka v svoji NBA karieri pogorel, a jim je Dončić, ki iz tedna v teden odgovarja z izjemnimi partijami, pošteno zavezal jezik.

Za dol past' Dončić presegel vsa pričakovanja, to je MVP statistika

NBA Srečen konec, Dončić dosegel zadnji koš za zmago

Končno pa so nekoliko prišli na svoj račun po nedavni tekmi Dončićevega Dallasa z Denver Nuggets, ko so Telički v gosteh slavili s 109:106. Na tekmi je namreč v eni izmed akcij prvi srbski zvezdnik ter eden izmed najboljših košarkarjev na svetu, Nikola Jokić, lepo nadigral prav Dončića ter dosegel koš po Lukini napaki, kar je srbskim medijem dalo pravo zadoščenje.

Najprej je izjemni "Joker" presekal podajo našega košarkarja, nato pa se podal v protinapad, kjer je z lepim varanjem Dončića "poslal po burek" ter suvereno zaključil.

Omenjeno akcijo si lahko pogledate v spodnjem posnetku, od 1:16 dalje:

Jokić je nato tekmo sicer zaključil z novim trojnim dvojčkom, a njegovih 10 točk, skokov in podaj ni bilo dovolj za zmago. Na drugi strani je Dončić tekmo zaključil z 12 točkami, 4 skoki in 5 asistencami.

Ni se obremenjeval Dončić: Popolnoma vseeno mi je, če ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.