Srečko Katanec razlog za spore v Iraku

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji slovenski selektor se je znašel pod plazom kritik.
Oglej si celoten članek

Srečko Katanec je lani sedel na klop reprezentance Iraka. Z omenjeno ekipo je zabeležil nekaj dobrih rezultatov, v zadnjem obdobju je moral poslušati obtožbe na svoj račun.

Po porazu proti Bahrainu v finalu zahodnoazijskega prvenstva so se pojavile celo informacije, da so Katanca že odstavili z njegovega položaja. A vse skupaj se je zapletlo.

Katancu so očitali, da premalo obiskuje tekme, na katerih igrajo reprezentanti, da ne pozna značilnosti svojih izbrancev in njihovega načina igranja.

Video Sanjski debi Danija Alvesa za svoj nov klub

Katancu se je v bran postavil njegov agent Behrouz Dezhbod. Slednji je Iranec, kar naj bi, po nekaterih navedbah, prav tako zmotilo nekatere Iračane. Poleg Dezhboda so se na stran slovenskega strokovnjaka postavili tudi nekateri nogometaši.

Na Iraški nogometni zvezi so se po umiritvi strasti odločili za nadaljnje korake. Katanec bo ostal na mestu selektorja, "mezopotamske leve" bo predvidoma vodil v kvalifikacijah za svetovno prvenmstvo v 2022, to se bo odvilo v Katarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.