Sredino bosta zamenjala še dva zvezdnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Letošnje poletje je prineslo številne menjave velikih košarkarskih imen.
Oglej si celoten članek

Russell Westbrook, zvezdnik severnoameriške košarkarske lige NBA, se iz ekipe Oklahoma City Thunder, kjer je bil 11 let, seli v Houston Rockets, poročajo mediji iz Teksasa.

V zameno za Westbrooka so Rakete v Oklahomo poslale zvezdnika Chrisa Paula in še dva izbora v prvem krogu nabora. 

Najkoristnejši igralec lige 2017 Westbrook se bo tako v novi sredini pridružil svojemu nekdanjemu soigralcu iz Oklahome Jamesu Hardnu, ki je bil najkoristnejši igralec lige lani.

Le dan prej je Oklahoma poslala Paula Georga v Los Angeles Clippers, poroča ESPN. V zadnjih dnevih je po zamenjavah Oklahoma v dveh poslih nabrala šest izborov v prvih krogih nabora novincev lige.

Lastnik Dallasa Cuban o rečeh, ki jih mora Dončić popraviti

Westbrook je imel pogodbo, ki mu bi v naslednjih štirih letih prinesla 170 milijonov dolarjev. Westbrook ima sicer še veljavno pogodbo, ki mu bo v naslednjih štirih letih prinesla 170 milijonov dolarjev. 

Od leta 2008, ko je prišel v NBA, je ves čas igral za Oklahomo, osemkrat je nastopil na tekmi vseh zvezd, leta 2012 je v Londonu osvojil zlato olimpijsko medaljo, dve leti prej pa je v Turčiji z izbrano vrsto ZDA postal svetovni prvak.

Dvomi Novost v ligi NBA

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.