Stavnice: rokometaši Slovenije nimajo možnosti!

Foto: Twitter Slovenska rokometna reprezentanca pred prvimi medijskimi aktivnostmi v Katovicah.
Foto: Reševalni pas/Twitter Slovenska rokometna reprezentanca pred prvimi medijskimi aktivnostmi v Katovicah.
Izbrani vrsti Slovenije na rokometnem svetovnem prvenstvu ne pripisujejo večjih možnosti za uspeh.
Oglej si celoten članek

S srečanjem med Poljsko in Francijo v Katovicah, ki ga je slednja dobila s 26:24, se je začelo letošnje svetovno prvenstvo v rokometu.

Reprezantanca Slovenije ne izstopa po zvezdniškem sijaju, zasedba Uroša Zormana stavi na dobro kemijo v moštvu in čvrsto igro v obrambi.

Stavniške hiše Sloveniji ne pripisujejo boja za medalje. Za glavne favorite veljajo Danci, Francozi, Švedi in Španci.

Za vsak vložen evro na slavje Dancev boste dobili okoli 2,35 evra. Francozi imajo že precej višji količnik . 5,50. Za vsak evro, vplačan na Švede, boste dobili 6,50 evra, en evro na Špance vam bo v primeru zmage "furie roje" prinesel osem evrov.

SP v rokometu Slovenci prvič na sceni, zmaga je nujna

Na peto mesto so stavničarji postavili Islandijo (10,00), sledijo Norveška (18,00), Hrvaška (21,00), Nemčija (26,00), Egipt (31,00) in Poljska (41,00).

Na enajsto mesto se je zvrstila Srbija (46,00), za njo sta Portugalska in Slovenija. Če bi ti dve reprezentanci osvojili naslov, bi za vsak vplačan evro nanju zaslužili 51 evrov.

Najmanjše možnosti za osvojitev svetovnega prestola se pripisuje Zelenortskim otokom, Združenim državam Amerike in Maroku. Njihov količnik znaša kar 4001,00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.