Šport
4101 ogledov

Stavnice: rokometaši Slovenije nimajo možnosti!

slovenska rokometna reprezentanca Katovice Reševalni pas/Twitter Slovenska rokometna reprezentanca pred prvimi medijskimi aktivnostmi v Katovicah.
Izbrani vrsti Slovenije na rokometnem svetovnem prvenstvu ne pripisujejo večjih možnosti za uspeh.

S srečanjem med Poljsko in Francijo v Katovicah, ki ga je slednja dobila s 26:24, se je začelo letošnje svetovno prvenstvo v rokometu.

Reprezantanca Slovenije ne izstopa po zvezdniškem sijaju, zasedba Uroša Zormana stavi na dobro kemijo v moštvu in čvrsto igro v obrambi.

Stavniške hiše Sloveniji ne pripisujejo boja za medalje. Za glavne favorite veljajo Danci, Francozi, Švedi in Španci.

Za vsak vložen evro na slavje Dancev boste dobili okoli 2,35 evra. Francozi imajo že precej višji količnik . 5,50. Za vsak evro, vplačan na Švede, boste dobili 6,50 evra, en evro na Špance vam bo v primeru zmage "furie roje" prinesel osem evrov.

Uroš Zorman SP v rokometu Šport Slovenci prvič na sceni, zmaga je nujna

Na peto mesto so stavničarji postavili Islandijo (10,00), sledijo Norveška (18,00), Hrvaška (21,00), Nemčija (26,00), Egipt (31,00) in Poljska (41,00).

Na enajsto mesto se je zvrstila Srbija (46,00), za njo sta Portugalska in Slovenija. Če bi ti dve reprezentanci osvojili naslov, bi za vsak vplačan evro nanju zaslužili 51 evrov.

Najmanjše možnosti za osvojitev svetovnega prestola se pripisuje Zelenortskim otokom, Združenim državam Amerike in Maroku. Njihov količnik znaša kar 4001,00.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.