''Steph Curry je škodoval igri''

Foto: EPA
Foto: EPA
Analitik televizijskega programa ESPN in nekdanji košarkar lige NBA, Mark Jackson, meni, da najboljši strelec sezone Stephen Curry posredno škoduje razvoju košarkarskih potencialov.
Oglej si celoten članek

Mark Jackson, nekdanji košarkar New York Knicks, Indiana Pacers, Los Angeles Clippers, Denver Nuggets, Toronto Raptors, Utah Jazz in Houston Rockets je med prenosom tekme med Cleveland Cavaliers in Golden State Warriors spregovoril o učinku, ki ga ima zvezdnik aktualnih prvakov iz Oaklanda Steph Curry.

''Steph Cury je odličen. Steph Curry je MVP. On je šampion. Razumite me, kaj želim povedati, ko to govorim,'' se je najprej opravičil Jackson, nato pa nadaljeval: ''Škoduje igri. Ko obiskujem srednješolske telovadnice in gledam otroke, je prva stvar, ki jo naredijo ta, da stečejo na črto za tri točke. Nisi Steph Curry! Posveti se drugim aspektom igre. Ljudje mislijo, da je samo strelec,'' je v prenosu dejal Jackson.

Curry velja za enega najboljših izvajalcev trojk v vsej košarkarski zgodovini, z natančnimi meti izza črte pa se nezadržno približuje rekordu Raya Allena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.