Šport > Košarka
35 ogledov

''Steph Curry je škodoval igri''

stephen curry EPA
Analitik televizijskega programa ESPN in nekdanji košarkar lige NBA, Mark Jackson, meni, da najboljši strelec sezone Stephen Curry posredno škoduje razvoju košarkarskih potencialov.

Mark Jackson, nekdanji košarkar New York Knicks, Indiana Pacers, Los Angeles Clippers, Denver Nuggets, Toronto Raptors, Utah Jazz in Houston Rockets je med prenosom tekme med Cleveland Cavaliers in Golden State Warriors spregovoril o učinku, ki ga ima zvezdnik aktualnih prvakov iz Oaklanda Steph Curry.

''Steph Cury je odličen. Steph Curry je MVP. On je šampion. Razumite me, kaj želim povedati, ko to govorim,'' se je najprej opravičil Jackson, nato pa nadaljeval: ''Škoduje igri. Ko obiskujem srednješolske telovadnice in gledam otroke, je prva stvar, ki jo naredijo ta, da stečejo na črto za tri točke. Nisi Steph Curry! Posveti se drugim aspektom igre. Ljudje mislijo, da je samo strelec,'' je v prenosu dejal Jackson.

Curry velja za enega najboljših izvajalcev trojk v vsej košarkarski zgodovini, z natančnimi meti izza črte pa se nezadržno približuje rekordu Raya Allena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.