Stop tudi za hokejiste Olimpije in Jesenic

Foto: Anže Petkovšek Alpska liga, SŽ Olimpija - Sij Acroni Jesenice
Foto: Anže Petkovšek Alpska liga, SŽ Olimpija - Sij Acroni Jesenice
Klubi v alpski ligi bi morali ta konec tedna začeti z nastopanjem v končnici.
Oglej si celoten članek

Vodstvo alpske hokejske lige, v kateri igrata tudi slovenska predstavnika Sij Acroni Jesenice in SŽ Olimpija, je zaradi novega koronavirusa do 16. marca ustavilo vse tekmovalne aktivnosti.

Nasmejal svet Kopitar s posebno "koronavirus" proslavo zadetka postal svetovni hit

V alpski ligi bi se morala ta vikend začeti končnica, a so se v vodstvu tekmovanja odločili, da do sredine marca prestavijo dvoboje in nato sprejmejo novo odločitev, kako naprej ob vse večjem številu primerov pojava novega koronavirusa v Italiji, iz katere prihaja sedem klubov lige AHL.

O nadaljevanju prvenstva se bo vodstvo odločilo v petek, 13. marca, ko bo znanega več tudi o nadaljnjem sistemu tekmovanja. Liga se bi lahko ob izboljšanju razmer predvidoma nadaljevala 17. marca, so še sporočili.

Alpska liga Hokejski večni derbi z nogometnim izidom

Hokejisti Olimpije bi se morali v soboto v Hali Tivoli pomeriti z italijanskim Rittnom, jeseniški hokejisti pa v dvorani Podmežakla z Asiagom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.