Šport
859 ogledov

Kopitar s posebno "koronavirus" proslavo zadetka postal svetovni hit

Anže Kopitar Profimedia
Anže Kopitar je iznašel nov duhovit način proslave zadetka, pri katerem se je celo uspel ponorčevati iz famoznega koronavirusa.

Anže Kopitar je bil znova med glavnimi junaki ekipe Los Angeles Kings. Potem ko se je tekma s Torontom po rednem delu končala z neodločnim izidom 0:0, je Kopitar v tretji seriji kazenskih strelov prvi načel mrežo.

Svoj zadetek je nato proslavil na precej nenavaden način. Športniki širom sveta so v zadnjem času namreč dobili natančna navodila, da naj se čim manj rokujejo z navijači ter drugimi igralci in naj imajo za avtograme pripravljena lastna pisala ter podobno.

Vse skupaj pa je v šali nekoliko preresno vzel Kopitar, saj navodila o rokovanju vsekakor ne veljajo za hokejiste, dokler ti nosijo rokavice. Hrušičan pa kljub temu ni zadetka proslavil tako, da bi z vsakim izmed svojih soigralcev udaril z rokami, temveč jim je nastavil komolec, s tem pa nasmejal ljubitelje hokeja širom sveta.

Kopitarjev zadetek pa še ni bil zmagoviti, saj je nato vodstvo Los Angelesa izničil William Nylander, zmago Kings pa je tako zagotovil Adrian Kempe.

Vratar kraljev Jonathan Quick je prvič v sezoni ostal nepremagan, zato je ubranil 36 strelov, na drugi strani je Frederik Andersen imel nekoliko manj dela, saj je Los Angeles na njegov gol sprožil 30 strelov, od tega Hrušičan le enega.

Za Los Angeles, ki v letošnji sezoni še ni bil uspešen štirikrat zaporedoma, je to 25. zmaga v sezoni, vseeno pa so še naprej najslabša ekipa na zahodu in tretja najslabša v ligi NHL.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice