Super Mario kliče na pomoč

Foto: Žurnal24 Super Mario se kesa. Pravi, da se zaveda, da rabi pomoč ... (Foto: Reuters)
Mario Balotelli – zaradi nešportnega obnašanja je ostal brez povabila na petkovo kvalifikacijsko tekmo proti Sloveniji – je selektorja Cesareja Prandellija prosil za pomoč pri krotenju svojega temperamenta.
Oglej si celoten članek

Balotelli je znan po svojih preveč čustvenih reakcijah, zadnja ga je stala nastopa v reprezentanci. Italijanski selektor Prandelli v skladu z internim pravilnikom o obnašanju napadalca Manchester Cityja ni uvrstil v ekipo, ker je na klubski tekmi v evropski ligi s komolcem udaril v obraz tekmeca iz kijevskega Dinama. Za 20-letnega temnopoltega igralca je bil to drugi rdeči karton, odkar igra v Angliji, skupno pa četrti v karieri.

"Govoril sem z Balotellijem. Spoznal je, da je ravnal neumno, rekel je: 'Potrebujem pomoč, vedno vse pokvarim.'," je dejal Prandelli. Selektor je zaradi podobnih razlogov doma pustil tudi Danieleja De Rossija; nogometaš Rome je po udarcu tekmeca iz vrst Šahtarja na tekmi Lige prvakov dobil začasno rdečo luč za reprezentanco.

Evropska nogometna zveza (Uefa) je prejšnji teden De Rossija kaznovala s prepovedjo nastopanja na treh tekmah pod svojim okriljem zaradi udarca Daria Srne. Sodnik na tekmi udarca Italijana v obraz sicer ni videl, s kartonom pa je kaznoval Hrvata, ker je protestiral zaradi grobosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.