Suspendirani Rožman bo moral še čakati na debi, njegovi igralci ne dajejo izjav

Foto: NK Rijeka/Twitter
Foto: NK Rijeka/Twitter
V hrvaškem nogometnem klubu Rijeka vlada afera "konji in babe".
Oglej si celoten članek

Zaradi neprimernega terena, katerega je onesposobilo močno deževje, Buje in Rijeka v sredo nista odigrala tekmo šestnajstine finala Hrvaškega pokala Tekma je bila zaradi nemogočih razmer prestavljena na naslednji torek.

Foto: Danijel Vukušić/24sata.hr Buje : Rijeka

Takrat bi moral na klopi Rijeke debitirati Simon Rožman, ki je iz Slovenije s seboj prinesel suspenz, zaradi katerega ne bo smel ta vikend voditi ekipe na prvenstvenem gostovanju v Varaždinu.

Naslednik Igorja Bišćana namreč ni dočakal konca svoje zadnje tekme v Sloveniji, ko so Domžale izgubile proti Mariboru, saj je bil zaradi protestiranja po neupravičeno razveljavljenem zadetku poslan na tribuno.

Prav tekma v Bujah bi morala služiti za to, da prestane kazen, toda višja sila se je odločila, da bo moral izpustiti tekmo z Varaždinom, na kateri bo ekipo vodil njegov prvi pomočnik, Aleš Kačičnik.

Velik izziv Na Reki uradno predstavili slovenskega stratega

Blamaža Hrvaški odzivi: "Kdo je 'SINIŠA' Rožman?"

Kljub temu, da bo tekmo spremljal zgolj iz svečane lože, pa bo sobotni obračun na standarni tiskovni konferenci najavil prav Rožman, ob sebi pa ne bo imel niti enega nogometaša Rijeke, ki so se odločili za medijski molk.

Slačilnico je namreč pretresla afera, saj se je pred gostovanjem v Pulju, kjer je Rijeka slavila s 3:0, Bišćan pa je po tekmi zapustil klub, v medijih pojavila izjava: "Pod Matjažem Kekom smo trenirali kot babe, toda tekli kot konji, zdaj pa treniramo kot konji, a tečemo kot babe."

Iz Rijekinega tabora trdijo, da je izjava izmišljena ter da ni bila plod nobenega izmed igralcev. Zaradi svoje zamere do novinarjev so se tako igralci odločili, da do reprezentančne pavze, ki se začne 7. oktobra, ne dajejo izjav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:50 27. September 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.